Kursholdere og samarbeidspartnere 2018


Fotograf Morten M. Løberg

PortrettMortenLøberg

Morten har lang erfaring som fagmedarbeider i tidsskriftet Fotografi, han holder jevnlig fotokurs for blant andre Fagpresseforeningen og han har vært NRK/Forbrukerinspektørenes ekspert på digital fotografering. Han har gitt ut tre lærebøker i fotografering; «Tekst og foto» og «Planlegg bildet ditt» (begge sammen med journalist og språkrøkter Lars Aarønæs) og «Lukta av fiks», en lærebok i fotografering med film, fremkalling og mørkeromsarbeid.

 

Daglig leder Per Arnfinn Persen, Profil Data AS

Screen Shot 2014-03-26 at 6.36.41 PM Per Arnfinn har lang erfaring og stor kunnskap om fotoutskrift med profesjonelle storformatskrivere. Han er daglig leder i Profil Data AS som blant annet har spesialisert seg på Epson fotoskrivere, papir og blekk. Profil Data ble etablert i 1992 og er en ledende distributør av storformatskrivere, blekk, papir, dataskjermer, fargekalibreringsutstyr og skannere. Profil Data har ledende ekspertise på bildebehandling, fargekorrigering og storformatutskrifter med blekk på kunstpapir.

 

Fagpressen

Screen Shot 2015-01-27 at 2.37.12 PMFagpressen er presseorganisasjonen for fag- og nisjemedier i Norge. Foreningen ivaretar interesser til fagblader, tidsskrifter og magasiner på trykk og nett. Ca.230 av Norges ledende fagblader er medlem av Fagpressen.

 

Nordic Light

Screen Shot 2017-03-14 at 4.38.20 PMNordic Light International Festival for Photography i Kristiansund er Norges største og viktigste fotofestival. Kursfabrikken ved Morten M. Løberg og Profildata AS ved Per Arnfinn Persen samarbeider med Nordic Light, Epson, Moab, Canson, Permajet og Hahnemühle om Fine Art Masterclass Printing Workshop i Kristiansund under festivalen. Neste workshop blir i forkant av festivalen 2018.

 

SE FOTOFABRIKKENS KURSKALENDER HER.